Arestat după ce a făcut un copil cu fiica concubinei

338
Un bărbat acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră a ajuns în arestul Poliției, iar un alt individ care s-a culcat și el cu copila respectivă este căutat de oamenii legii.
În cursul anului 2008, Costel Sârbu, de 40 de ani, din Valea Dacilor a întreținut relații sexuale cu fiica concubinei sale, fata având atunci 14 ani. Bărbatul nu s-a mulțumit să abuzeze numai el de fată și a "recomandat-o" și vecinului de peste drum. Astfel, tot în anul 2008, Alexandru Petronel Rogojan, de 23 de ani, a întreținut și el relații sexuale cu minora. După nouă luni, fata a dat naștere unui copil, însă nu se știa cu exactitate cine este tatăl. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis dosar penal pe numele ambilor bărbați. Anchetatorii au extins cercetările și au trimis diverse probe la IML. Ieri, polițiștii au primit rezultatele testelor ADN care confirmă faptul că tatăl copilului născut este Costel Sârbu.
Magistrații de la Judecătoria Medgidia au emis mandat de arestare pe numele lui Sârbu, acesta fiind încarcerat. Citiți mai mult în ediția Cuget Liber de mâine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5741 secunde