Cîrjaliu ar putea depune plângere la Parchet împotriva Companiei Naționale de Drumuri și Poliției Rutiere

348

Articole de la același autor

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, a declarat, cu puțin timp în urmă, că restricționarea accesului cetățenilor din satul Lazu, spre Constanța, pe Drumul Național 39, de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale Constanța are loc "mână în mână cu Poliția Rutieră". "Abuzul nu poate fi calificat", a subliniat Cârjaliu, precizând că nu a fost contactat de niciun reprezentant al celor de la Drumurile Naționale și nici de cineva de la Poliția Rutieră Constanța.
El a menționat și că a primit, în cursul zilei de azi, un comunicat de la Poliția Rutieră Constanța, în care se precizează că măsura restricționării accesului cetățenilor din Lazu în DN 39, în direcția de mers Lazu Constanța a fost luată pentru că "așa au considerat ei (n.r. -reprezentanții Poliției Rutiere) că e bine pentru localitate".
Totodată, Cristian Cîrjaliu a anunțat că, dacă nu i se va prezenta, în trei zile, documentația tehnico-economică a lucrării, va face o sesizare la Parchet, referindu-se atâta la conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale Constanța, dar și la aceea a Poliției Rutiere.
Nu în ultimul rând, primarul a declarat că ia în calcul și organizarea unui referendum în vederea pronunțării locuitorilor satului Lazu cu privire la restricționarea accesului în Drumul Național 39.
Citiți mai multe în ediția de weekend a ziarului "Cuget liber".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8148 secunde