Concurs Dacian Cioloș a primit avizul favorabil al comisiei de Agricultură din Parlamentul European

303

Articole de la același autor

Unanimitatea obținută de Dacian Cioloș în comisia de Agricultură din Parlamentul European demonstrează că el a venit foarte bine pregătit, că a dat răspunsuri corecte și că a avut o prestație bună, a declarat pentru NewsIn Paolo de Castro, cel care a condus audierea comisarului român.

"S-au confirmat așteptările noastre. Toți membri comisiei de Agricultură s-au declarat în favoarea lui Dacian Cioloș. Candidatul României a obținut în unanimitate un vot pozitiv din partea grupurilor politice din comisa noastră", a subliniat Paolo de Castro, europarlamentar din partea grupului socialiștilor europeni.

Italianul Paolo de Castro a evidențiat că este foarte încântat de ideile pe care le-a prezentat Cioloș. "El a dovedit la audieri că își propune să facă exact ceea ce așteptă majoritatea deputaților PE de la el. Are cunoștințe solide, a venit bine pregătit și a răspuns corect la întrebări", a adăugat de Castro.

Avizul pozitiv pentru Cioloș nu vine ca o mare surpriză, având în vedere buna desfășurare a audierilor. Timp de trei ore, candidatul român a răspuns calm, profesionist, ferm și foarte sigur pe el la întrebările europarlamentarilor. El nu a fost pus în dificultate de niciunul dintre subiecte, demonstrând că stăpânește bine domeniul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9298 secunde