Deputatul PDL Sever Voinescu critică Guvernul Boc

668
Deputatul PDL Sever Voinescu afirmă că a sosit "ceasul schimbării" pentru Guvernul Emil Boc: "Credem că un guvern care nu mai are alte soluții decât creșterea taxelor trebuie schimbat cu altul care are și alte soluții", scrie fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu în campania pentru prezidențiale, pe blogul lui, avertizând că o majorare de taxe acum "ar ucide și puțina viață care mai palpită în economia privată", se arată pe HotNews.ro.
Sever Voinescu critică dur atitudinea Cabinetului Boc în ceea ce privește dezbaterea legată de majorarea taxelor și a impozitelor și acuză Executivul că "față cu aceste vești, reacționează când sibilinic, când contradictoriu".
"De câteva zile circulă zvonul majorării taxelor. Pe la colțuri, economiști depășiți de situație și politicieni depășiți de propriile răspunderi șoptesc exasperați: «nu e altă soluție!»", spune el, adăugând că "simte" că se pregătește o aruncare a vinovăției pe umerii FMI.
"Trebuie să o spun limpede: din discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu mulți dintre colegii mei de partid, o asemenea măsură NU are susținători în PDL. Credem că o majorare de taxe acum ar ucide și puțina viață care mai palpită în economia noastră privată", subliniază Sever Voinescu, citat de HotNews.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.722 secunde