Concurs DNA a trimis instanței cererea de arestare a lui Cătălin Voicu

639

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție a trimis, astăzi, Înaltei Curți de Casație și Justiție cererea de arestare preventivă a senatorului Cătălin Voicu, cercetat pentru fapte de corupție.
Această solicitare survine avizului Senatului de încuviințare a măsurii preventive. Instanța supremă urmează să stabilească termenul de judecată pentru soluționarea cererii procurorilor anticorupție.
Senatorul Cătălin Voicu a fost externat în prima parte a zilei, comisia medicală stabilind că acesta are o boală cardiovasculară cronică și este stabil, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență, Bogdan Popescu.
Cătălin Voicu a primit, la externare, o schemă de tratament pe care să o urmeze, a adăugat Bogdan Popescu.
Purtătorul de cuvânt al SUUB a precizat că Voicu are o boală cronică, așa cum au mulți oameni, și trebuie, ca orice pacient cu afecțiuni cronice, să facă din timp în timp analize și să treacă pe la medic pentru consult.
Întrebat dacă Voicu ar putea ajunge din nou la spital din cauza stresului, Bogdan Popescu a spus că orice bolnav cu o boală cronică "are risc să facă un nou episod de exacerbare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6198 secunde