Concurs Udrea propune un comandament pentru desființarea construcțiilor ilegale de pe plajă

496

Articole de la același autor

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a participat, în această după-amiază, la Constanța, la videoconferința prim-ministrului Emil Boc cu prefecții din întreaga țară.
În intervenția sa, Elena Udrea s-a arătat extrem de nemulțumită de stadiul în care se află, în prezent, stațiunile de pe litoral și a atras atenția asupra construcțiilor abuzive de pe plajă. Ministrul a precizat că delegația de vineri, care a efectuat mai multe vizite în teren, a fost pusă în situația de a asista neputincioasă la derularea construcțiilor pe un șantier unde fusese deja emis un ordin de sistare a proiectului. Udrea a declarat că "statul este ignorat" și a solicitat sprijin din partea Guvernului pentru a interveni în acest caz.
De asemenea, ea a propus înființarea unui comandament format din reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, ai Ministerului Administrației și Internelor, ai Inspectoratului de Stat în Construcții și ai Gărzii de Mediu, care să identifice imobilele construite abuziv pe litoral, să impună autoritatea statului și să poată dispune desființarea acestor construcții pe cheltuiala celor care încalcă legea.
Premierul Emil Boc a declarat că va analiza împreună cu ministrul MAI Vasile Blaga această problemă și va stabili un calendar al acțiunilor ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7549 secunde