Doi tineri, incendiați în propria mașină pe o stradă din Capitală

246
Doi tineri din județul Dâmbovia au fost incendiați în propria mașină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de persoane necunoscute, în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din Capitală, victimele fiind duse la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București, potrivit Mediafax.ro.
Polițiștii Secției 9 au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 23.50, că în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia, din Sectorul 3, a fost incendiată o mașină BMW, potrivit reprezentanților Poliției Capitalei.

În mașină se aflau Constantin B., în vârstă de 23 de ani și Constantin M., de 27 de ani, ambii din județul Dâmbovița.

La fața locului s-au deplasat polițiști de la Poliția Capitalei și de la Poliția Sectorului 2, precum și pompieri care au stins incendiul.

Cei doi tineri au fost duși la Spitalul de Arși din Capitală, fiind internați în Secția de Terapie Intensivă, cu arsuri de gradele II și III. Unul dintre aceștia este în stare mai gravă, pentru că are și arsuri ale căilor respiratorii.

Unii martori au spus că au văzut în zonă, la ora respectivă, un grup de tineri înarmați cu bâte, care ar fi incendiat mașina în care se aflau cei doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5256 secunde