Udrea: Ce treabă am eu cu ce vorbesc alții despre mine la telefon?

183
Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, scrie, duminică, pe blogul său, că numele ei poate fi folosit în diverse conversații de oricine, de la colegi, amici, cunoștințe, rude, la oameni pe care nu i-a cunoscut niciodată, iar ea nu poate fi răspunzătoare de ceea ce spun aceștia, informează Mediafax.ro.

"Nu am avut timp să mă uit astăzi la televizor, ba chiar nu mă mai uit aproape deloc la televizor, dar bineînțeles că mi s-a comunicat cum au reușit cei de la Vântu să mă aibă și de data asta subiect, asociindu-mă cu cazul deputatului Păsat. Într-o discuție cu nu știu cine, a cărui înregistrare tanscrisă a ajuns în exclusivitate(!) la Realitatea, după cum chiar ei se lăudau, Păsat se referea la mine și la alți lideri PDL, afirmând sau sugerând că avem o relație mai mult decât colegială, una prin care ar fi putut să obțină sprijin preferențial de la mine pentru nu știu ce proiect în domeniul agrementului. Motiv pentru această televiziune să facă dezbateri o zi întreagă despre prezența Elenei Udrea în dosarul respectiv", scrie ministrul pe blogul său.

Udrea menționează că, inițial, nu a băgat în seamă "o asemenea inepție" și a cerut doar la minister să fie dat un comunicat despre cum instituția nu finanțează niciun proiect de dezvoltare a turismului pe zona Giurgiu, așa cum lasă să se înțeleagă dialogul dintre cei doi.

"Abia pe seară am aflat că povestea a fost tratată la mai toate emisiunile Realității. Ce manipulare! Ce treabă am eu cu ce vorbesc alții despre mine la telefon? Ca ministru, deputat, președinte de organizație și nu în ultimul rând ca persoană, primesc în audiență, mă întâlnesc și cunosc mii de persoane. Am o mulțime de colegi, cum este și Păsat, amici, cunoștințe, rude. Adăugați la aceștia oamenii care, pur și simplu, fără să fi schimbat două vorbe cu mine, fără să mă fi întâlnit vreodată ori chiar fără să mă cunoască, mă pomenesc în diferite ocazii în discuțiile lor. O să ajungem la un număr uriaș de situații probabile în care numele meu este folosit. Trebuie să știu eu ce spun aceștia referitor la mine, ori are logică să mă faci răspunzătoare de afirmațiile lor? Spre exemplu, știu eu ce zice despre mine, la telefon sau nu, o persoană care tocmai a ieșit din biroul meu? Nu de puține ori îmi ajung la urechi lucruri neadevărate, de-a dreptul grave ori hilare, spuse despre mine ori în numele meu. Am gândit chiar să le scriu pe blog pe cele mai importante, pentru a mai corecta «informațiile» care circulă. Dar nici nu pot fi atentă la toate bârfele, zvonurile, șușanelele. Nu mă pot coborî la nivelul unora din presă și nici nu am timp să o fac", mai scrie Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2531 secunde