Prezentă astăzi la ședința Biroului Permanent Județean,

Elena Udrea a atras atenția: fără atacuri în PDL Constanța

813
Democrat liberala Elena Udrea a participat, astăzi, la ședința Biroului Permanent Județean al PDL Constanța. Evenimentul a fost unul destul de tensionat, în pofida faptului că pedeliștii prezenți la ședință, cu mult mai numeroși decât la o ședință fără ecou a BPJ, mimau o veselie generală. Reamintim faptul că Udrea este în continuare coordonator al Organizației Județene a PDL Constanța. La BPJ-ul de azi au luat parte liderul interimar al PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, candidat pentru un nou mandat la șefia organizației județene, Adrian Manole, aspirant la fotoliul de președinte la municipiu, deputatul Maria Stavrositu, candidat, de asemenea, pentru mandatul de lider al Organizației Municipale, precum și membri ai BPJ și directori ai instituțiilor deconcentrate care fac parte din echipa ce-l recunoaște drept lider pe primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi.
În cadrul ședinței de astăzi s-a discutat, așa cum a declarat, la finalul acesteia, Elena Udrea, despre proximele alegeri interne din PDL, iar din acest punct de vedere ea a precizat că au fost stabilite principiile care trebuie să guverneze "o competiție corectă, transparentă și fără poziții care să aducă deficit de imagine partidului". "Fără atacuri!", a subliniat ministrul pedelist.
De asemenea, Udrea a explicat că în contextul ședinței a fost făcută și o scurtă analiză a rezultatelor celor mai recente alegeri, menționând că acestea au fost bune, dar că organizația de la Constanța are un "potențial mult mai bun" decât rezultatele înregistrate. În aceeași ordine de idei, Elena Udrea a remarcat și că patima din PDL Constanța este de notorietate, dar că își exprimă speranța ca această patimă să fie una constructivă, iar dacă au avut loc, în perspectiva apropiatelor alegeri, oarecare disensiuni, este dezirabil ca acestea să fie considerate o greșeală și să nu se mai repete. "Partidul trebuie să iasă întărit din aceste alegeri", a adăugat ea.
Interesante au fost declarațiile Elenei Udrea și vizavi de viitorii candidați ai PDL pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța. Din acest punct de vedere, ea a declarat: "Cei care vor câștiga alegerile trebuie să fie cei care vor reprezenta partidul în alegerile pentru Primărie și Consiliul Județean". Întrebată, ulterior, dacă ne putem aștepta ca, imediat după finalizarea alegerilor interne, liderii organizațiilor municipale și județene ale PDL Constanța să fie anunțați drept candidați în alegerile locale din 2012, Udrea a afirmat: "Așa ar trebui. Se poate întâmpla și asta. Nu văd de ce ar trebui să-i anunțăm cu o lună înainte, pentru că o candidatură ți-o construiești din timp dacă vrei să ai succes".
Nu în ultimul rând, Elena Udrea a anunțat și că s-a luat decizia ca în perioada următoare, la Constanța, să fie organizat "un sondaj de opinie care să măsoare partidul la acest moment, liderii lui și să constate care sunt așteptările constănțenilor față de ceea ce ar trebui să facă Partidul Democrat Liberal la Constanța".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6741 secunde