Euromonitor: Românii vor cumpăra mai mult în 2011, în ciuda scumpirilor

166
Românii nu scapă de scumpiri. În următoarele trei luni, prețurile vor continua să crească estimează managerii. Vor fi scumpiri în toate sectoarele, arată datele INS, citate de Realitatea.net. Cu toate acesta, românii nu se sfiesc când vine vorba de cumpărături. Potrivit specialiștilor, anul acesta, vânzările marilor magazine vor crește. Adică exact pentru produsele care se vor scumpi.
Cea mai mare creștere a prețurilor se va înregistra în comerțul cu amănuntul. Ce înseamnă asta? Alimentele, hainele, electrocasnicele și electronicele vor fi mai scumpe.

Cresc prețurile și în industria prelucrătoare. Și dacă aveți de gând să vă construiți o casă, și în acest sector prețurile vor crește. De la materiale de construcții până la manoperă.

Cu toate acestea, o analiză Eurominotor arată că vânzările marilor centre comerciale din România vor continua să crească și în acest an cu circa cinci procente față de anul trecut și vor ajunge la peste 22 de miliarde de euro.

Mai mult, vânzările magazinelor online vor crește față de 2010 cu peste 20 de procente.

Aceleași date mai arată că, în 2013, românii vor cheltui pentru produsele alimentare și nealimentare aproape 30 de miliarde de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5305 secunde