Gărzile unui ginecolog au fost suspendate, după ce o adolescentă a murit în urma unui chiuretaj

1017

Articole de la același autor

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a decis, în această dimineață, suspendarea raporturilor de muncă dintre unitatea spitalicească și medicul ginecolog Hany Riad, după ce o adolescentă de 15 ani a decedat în urma efectuării unui chiuretaj. "Dr. Hany Riad nu era angajat al spitalului nostru, avea contract doar pentru efectuarea de gărzi. Nu va mai efectua gărzi în spital până la finalizarea anchetei demarate", a declarat pentru "Cuget Liber" dr. Dan Căpățână, managerul Spitalului Județean.
Mai mult, conducerea unității spitalicești a sesizat Comisia de malpraxis de la nivelul Direcției de Sănătate Publică Constanța și Colegiul Medicilor Constanța.
Potrivit reprezentanților spitalului, minora Sadula Rabia A., în vârstă de 15 ani, s-a prezentat la spital cu pierderi de sânge, iar marți noaptea, în jurul orei 23,00, a fost supusă unui chiuretaj. Starea de sănătate a pacientei s-a înrăutățit, iar în jurul orei 3,00 a murit, în Secția de Terapie Intensivă, în urma unui șoc cardiorespirator. Rezultatul preliminar al medicilor legiști arată că minora a murit din cauza unei colecții de sânge la nivelul abdomenului și a șocului hemoragic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7139 secunde