Ghișee unice la Serviciul Public de Impozite și Taxe

217
Constănțenii au la dispoziției ghișee unice în cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța, atât pentru persoanele fizice cât și cele juridice.
Operatorii ghișeelor pot îndruma contribuabilii în vederea completării declarațiilor sau a altor acte necesare înregistrării, pot înregistra documentele conform declarațiilor și pot opera în aplicația informatică pentru persoanele fizice și juridice, pot înregistra cererile pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală și eliberarea acestora atât pentru persoane fizice cât și pentru persoanele juridice și pot încasa impozitele și taxele locale atât pentru persoane fizice cât și pentru persoanele juridice.
Ghișeele unice se află în cadrul Agențiilor Fiscale nr. 1 și 4 de pe strada Badea Cârțan nr. 3, Agenției Fiscale nr. 2 din strada Nicolae Grindeanu nr. 66, Agenției Fiscale nr. 3 din strada Atelierelor nr. 6, Agenției Fiscale nr. 5 din strada Dumbrăveni nr. 1 Palazu Mare, Agenției Fiscale nr. 5 din City Park Mall, Serviciului de Persoane Juridice din strada Sulmona nr. 22, sediului din Bd-ul Mamaia nr. 86A și sediului din strada Ecaterina Varga nr. 25-27.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6213 secunde