Liga II, Seria I / Un singur punct obținut de echipele constănțene

873

Articole de la același autor

Cele trei echipe din județul Constanța care au disputat meciuri în seria I, Liga II, etapa a V-a a sezonului 2010-2011, au obținut un singur punct, prin FC Farul, care a scos un 1-1 în partida cu Juventus București.
În meciul de la București, Farul a deschis scorul în minutul 34, la o neînțelegere între fundașii centrali ai gazdelor, Câmpeanu lobând mingea cu capul peste portarul G. Tudor. Constănțenii au fost egalați în minutul 60, din penalty, Călințaru marcând după ce Scărlătescu îl faultase pe Crețu în careu. FC Farul a jucat în formula Zdrâncă - Scărlătescu, L. Ștefan (cpt.), Vajou, Buzea - M. Munteanu, Lucan, Boboc, Parfenie - Ad. Câmpeanu, B. Rusu.
Rezerve: Răuță - Pașcovici, Abuzătoaie, Hurdubei, Ursachi, Mutulescu, Husein. Antrenor: Ioan Sdrobiș.
Săgeata Năvodari a pierdut atât meciul de acasă, cu Concordia Chiajna (gol Trică, min. 76), cât și șefia clasamentului, Concordia urcând pe prima poziție.
Viitorul Constanța a fost învinsă în deplasare, la Otopeni, de către CS, cu 2-1, golurile fiind marcate de Drăghici (min. 29) și Dedu (min. 62), echipa lui Hagi înscriind prin Pantelie în minutul 41.
În schimb, cealaltă echipă dobrogeană, Delta Tulcea, a câștigat trei puncte prețioase în deplasare, învingând CS Brăila cu 3-2.
Amănunte în ziarul nostru de luni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1537 secunde