Lucian Bute, provocat de americanul Andre Dirrell

169
Pugilistul american Andre Dirrell a declarat că vrea ca în câteva luni să aibă ocazia să îi ia titlul campionului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, potrivit Realitatea.net.

"Sper că voi avea ocazia unui meci cu Bute. Nu va fi în Canada, pentru că el a avut acolo toate meciurile și în opinia mea se întâmplă multe lucruri nebunești în străinătate", a spus Dirrell, într-un interviu acordat publicației Flint Journal.

Andre Dirrell vrea să-și relanseze cariera, după ce în octombrie 2010 părea că va atârna mănușile în cui, din cauza unor probleme neurologice. După cele trei luni de pauză recomandate atunci de medici, analizele lui Dirrell au ieșit bine și i s-a spus că poate reveni în ring.

În prezent, el se antrenează în Florida și spune că în câteva luni va fi gata pentru un meci cu Bute.

"După un meci de încălzire, chiar vreau să lupt cu Bute, să-i iau titlul și apoi să lupt cu Andre Ward. Cred că peste vreo 7 luni voi fi gata să lupt cu Bute", a precizat Dirrell.

Între timp, Lucian Bute își va pune centura în joc pentru a șaptea oară, pe 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee. (34 de victorii, 24 KO, 3 înfrângeri, o remiză).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5261 secunde