Mircea Banias depune luni, la BPN, contestația privind CCL-ul organizat sâmbătă

512
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a declarat că în cursul zilei de luni va depune la Biroul Permanent Național (BPN) documentul prin care contestă organizarea Consiliului de Coordonare Local de sâmbătă. Liderul democrat liberal a precizat că documentul este semnat de mai mulți membri ai Biroului Permanent Local (BPL), dar și de membri ai Biroului Permanent Județean (BPJ), precum și de primari și președinți ai organizațiilor secțiilor de votare care nu au fost invitați la alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PDL Constanța.
Astfel, Mircea Banias a ținut să menționeze: "Ceea ce a făcut Florian Constantin, președintele Organizației Municipale, este incalificabil. Cu siguranță voi susține în continuare excluderea sa din partid. Acest CCL s-a derulat prin multe încălcări ale statutului, ori asta este inacceptabil. Simulacrul acesta de ședință de alegeri îmi amintește de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, pe vremea lui Dănuț Moisoiu".
Reamintim că sâmbătă, 5 iunie, la sala mare a Casei de Cultură din Constanța au avut loc alegerile pentru președintele și Biroul Permanent Local al PDL Constanța. Noul lider al Organizației Municipale a fost ales, cu 526 de voturi "pentru" și 24 "împotrivă" deputatul Maria Stavrositu.
Prim vicepreședinți au fost desemnați Laurențiu Mironescu și Maria Sorescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0566 secunde