Stelian Duțu este simplu membru în Biroul Politic Județean al PNL Constanța

504
Liberalii constănțeni au finalizat, vineri noaptea, centralizarea voturilor exprimate în cadrul alegerilor desfășurate pentru stabilirea noului lider județean și a noului Birou Politic Județean.
Reamintim că aproximativ 800 de delegați liberali constănțeni s-au reunit, vineri după-amiază, la Casa de Cultură, în cadrul Conferinței Județene, la eveniment participând și președintele PNL Crin Antonescu.
Singurul candidat înscris pentru șefia județeană a PNL Constanța a fost Gheorghe Dragomir, care a reușit să obțină un nou mandat cu 670 de voturi.
Stelian Duțu, "new-entry"-ul liberalilor constănțeni și surpriza acestor alegeri, nu a reușit să obțină decât un loc de membru în BPJ, adunând 363 de voturi.
Noii vicepreședinți ai Biroului Politic Județean sunt Victor Manea (574 de voturi), Ovidiu Cupșa (569 de voturi), Mihai Lupu (529 de voturi), Sorin Ciutureanu (504 voturi), Gabriel Monea (493 de voturi), Constantin Matei (447 de voturi), Gheorghe Albu (435 de voturi), Baiazid Memiș (425 de voturi) și Ionel Chiriță (411 de voturi).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6932 secunde