Candidat la conducerea organizației județene

Mircea Banias pregătește un proiect pentru PDL Constanța

486
Președintele interimar al PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a susținut, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia și-a reconfirmat intenția de a candida la șefia organizației. Cu această ocazie, Banias l-a anunțat, oficial, și pe fostul europarlamentar Adrian Manole drept candidat în competiția pentru conducerea Organizației Municipale a PDL.
"Pregătesc un proiect al PDL Constanța. Vreau să continui ca președinte ales ceea ce am început ca președinte interimar în 2008", a precizat liderul democrat liberal.
La evenimentul de astăzi au participat deputatul Constantin Chirilă, fostul deputat european Adrian Manole, primarul din Ovidiu, Dumitru Bocai, și cel din Poarta Albă, Vasile Delicoti, liderul PDL Năvodari și șef al Registrului Auto Român Constanța, Tudorel Calapod, șeful Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcții, Gigi Chiru, dar și Vicențius Petrescu, pedelist care coordonează Colegiul 8, și Valentin Zeicu. Este echipa care, astăzi, și-a asumat susținerea lui Banias în alegerile interne din PDL, alegeri a căror dată va fi stabilită, cel mai probabil, în cadrul Biroului Permanent Național programat luni.
Conform declarațiilor lui Mircea Banias, miza acestor alegeri interne este câștigarea Primăriei și a Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8083 secunde