Prinși în ilegalitate de polițiștii de la Rutieră

486
La data de 24 octombrie a.c., ora 2,30, polițiștii din Mihail Kogălniceanu, fiind în exercitarea atribuțiunilor de serviciu pe raza satului Palazu Mic, au depistat și scos din trafic pe Florin Crușescu, de 27 de ani, din comuna Lumina, județul Constanta, care conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest a fost înregistrată valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Și polițiștii din Pantelimon au avut de lucru. Ei au depistat și scos din trafic pe Vasile Bogdan Petricenco, de 20 de ani, din orașul Cernavodă, care conducea un autoturism pe drumurile publice, având expirate numerele de înmatriculare provizorii din data de 14 octombrie 2010.
Polițiștii au luat măsura imobilizării autoturismului, ridicarea numerelor de înmatriculare și a autorizației de circulație provizorie.
La data de 24 octombrie a.c., ora 2,30, polițiștii Secției 2, au oprit și scos din trafic un autoturism, condus de Răzvan Florin Burhală, de 20 de ani, din Constanța. În urma verificării conducătorului auto s-a constatat faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Toți cei trei tineri s-au ales cu dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7053 secunde