Tineretul pedelist l-a cadorisit pe Mazăre cu un bilet pentru Brazilia. Doar "dus"

1172
1

Articole de la același autor

Câteva zeci de tineri democrat-liberali s-au aflat, cu aproximativ o oră în urmă, în fața sediului Primăriei Constanța, cu scopul declarat de a-l "cadorisi" pe primarul urbei, pesedistul Radu Mazăre, cu un bilet de avion pentru țara sa de suflet, Brazilia. Doar "dus". Potrivit declarațiilor lui Andrei Popa, tânăr democrat-liberal, membrii Organizației de Tineret a PD-L Constanța s-au gândit "să-l ajute pe Mazăre să-și țină promisiunea" de a pleca definitiv în Brazilia în cazul unui nou mandat de președinte al lui Traian Băsescu.
Momentul ales de pedeliști nu e deloc unul întâmplător. Mai exact, ei au legat "dăruirea" unui bilet de avion către Brazilia primarului Mazăre de ziua depunerii jurământului pentru un nou mandat de șef al statului de către Traian Băsescu.
Întrebați cui anume aparține inițiativa, tinerii au răspuns, în spirit de glumă, că aceasta a venit chiar din partea lui Mazăre, având în vedere că el personal amenința că, în cazul unui nou mandat al lui Traian Băsescu, își face bagajele definitiv și irevocabil pentru Brazilia, renunțând la mandatul de primar al Constanței.


Comentează știrea

christian louboutin website
28 februarie 2014
christian louboutin website

christian louboutin shoes and prices Stiri Ultima ora : Tineretul pedelist l-a cadorisit pe Mazăre cu un bilet pentru Brazilia. Doar "dus" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin website http://idara.cerhso.com/images/christian-louboutin-geo-pump.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.595 secunde