UPDATE - Autorii jafului din această dimineață au amenințat trecătorii cu pistolul

876
UPDATE / Martorii care au asistat la jaful comis, miercuri dimineață, la o casă de schimb valutar din Constanța, au declarat polițiștilor că autorii jafului au amenințat cu arma trecătorii după ce au fugit de la locul faptei, fiind așteptați de o mașină pe o stradă lăturalnică.

Niciunul dintre cei prezenți nu a intevenit pentru blocarea hoților, care au reușit să traverseze strada în viteză și să alerge în josul unei străzi lăturalnice, în ciuda faptului că zona autogării, unde s-a comis jaful, este una dintre cele mai aglomerate din municipiul Constanța, ambuteiajele fiind aici omniprezente, transmite corespondentul NewsIn.

Unul dintre martori a declarat polițiștilor că, după ce au ajuns la capătul străzii, cei doi atacatori s-au suit într-o mașină care îi aștepta. Aceiași martori susțin că în momentul atacului în casa de schimb se mai aflau două persoane, fapt care însă nu a fost confirmat însă de polițiști.

###

Două persoane înarmate au jefuit, în această dimineață, în jurul orei 10, o casă de schimb valutar din Constanța, în apropierea autogării, după ce au amenințat-o cu un pistol pe casieră.
"Sesizarea s-a făcut în jurul orei 10,10. Un echipaj al secției 3 împreună cu firma de pază au ajuns la fața locului în aproximativ 4 minute. Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că este vorba de doi autori, care, mascați, au pătruns în interiorul casei de schimb valutar și sub amenințarea unui pistol și a unei arme albe, cel mai probabil un cuțit, au spart geamul de la ghișeul casieriei și au luat suma de aproximativ 40.000 de lei", a declarat Radu Croitoru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.
Potrivit acestuia, casa de schimb are supraveghere video, iar echipele de cercetare sunt la fața locului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.623 secunde