VIDEO - "Geoană, nu uita, Timișoara nu te vrea!". Simpatizanții PSD s-au bătut cu PD-L-iștii și revoluționarii timișoreni în Piața Operei

693
Susținătorii PSD participau la un miting electoral alături de candidatul PSD la Președinție, Mircea Geoană, liderul liberal Crin Antonescu, Klaus Johannis și primarul Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, potrivit Realitatea.net. Tot în fața Operei au venit și simpatizanții PD-L. Cele două grupuri s-au îmbrâncit și unii susțin chiar că ar fi fost folosite gaze lacrimogene.





Susținătorii PSD-ului au scandat "Băsescu scurt la minte, Mircea Geoană președinte" sau "Băsescu bătăușu'". Replica susținătorii democrat-liberali nu a întârziat. "Jos PSD-ul, jos comuniștii", au strigat simpatizanții PD-L.

Simpatizanții PSD se strânseseră în centrul Timișoarei pentru a se întâlni cu candidatul social-democrat la președinție.
Potrivit portalului NewsTimisoara.ro, simpatizanții PSD au aruncat cu monede în tabăra adversă, în vreme ce Mircea Geoană, Crin Antonescu și Gheorghe Ciuhandu au părăsit Opera folosind ieșirea din spate. Protestatarii arborează pancarte cu "Români Anti PSD" și "Proclamația de la Timișoara nu este a voastră!".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6923 secunde