120 de ambarcațiuni străine, scufundate pentru combaterea pescuitului ilegal

279
120 de ambarcațiuni străine, scufundate pentru combaterea pescuitului ilegal - ambarcatiuniscufundate-1534944343.jpg

Articole recomandate

Indonezia a scufundat 120 de ambarcațiuni străine în această săptămână ca parte a unei campanii de combatere a pescuitului ilegal, a declarat miercuri un oficial indonezian, relatează dpa.

Bărcile - provenite în special din Vietnam, Malaezia și Filipine - au fost scufundate luni în 11 locații din întreaga țară, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Maritime și Pescuitului, Lily Aprilya Pregiwati.

Proprietarii ambarcațiunilor au fost găsiți vinovați de instanțe indoneziene pentru furt de pește din apele indoneziene, a adăugat ea.

Ministerul Afacerilor Maritime și Pescuitului a distrus aproape 500 de nave de pescuit străine din 2014, însă această practică a atras critici la nivel intern.

Vicepreședintele Jusuf Kalla a declarat, la începutul acestui an, că această practică ar trebui să se încheie și că ambarcațiunile ar trebui folosite în schimb de guvern sau scoase la licitație. El a afirmat că anumite țări și-au exprimat nemulțumirea după ce cetățeni ai lor au fost afectați de această campanie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1433 secunde