21 de frumuseți din 13 țări aspiră la titlul Miss Diaspora 2008

945

Articole de la același autor

Cele 21 de participante la concursul de frumusețe Miss Diaspora 2008 se pregătesc, din greu, în aceste zile, astfel ca joi, 14 august, prestațiile lor să fie apreciate de membrii juriului și răsplătite cu premii. Astfel, pregătirile lor constau în ore lungi de coregrafie, dicție, dans, "shooting"-uri la piscină sau pe plajă.

Româncele au fost aduse la Mangalia de către Asociația Pro Familia, care le-a selectat chiar în țările în care acestea s-au stabilit împreună cu familiile lor. Cele 21 de tinere reprezintă 13 țări și vor susține, în cadrul Festivalului "Callatis", un adevărat maraton al frumuseții. Condițiile de participare, impuse de producătorul Pro Familia, au fost ca tinerele să aibă vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, să aibă cel puțin un părinte de origine română, domiciliu stabil în străinătate, să nu fie sau să nu fi fost căsătorită și să nu mai fi participat la o ediție anterioară a Miss Diaspora.
La preselecții s-a ținut cont atât de aspectul fizic al concurentelor, cât și de spontaneitate, imaginație și aptitudini artistice, dar și de cunoștințele de tradiție și civilizație românească.
Juriul este format din soția primarului Mangaliei, Monica Tusac, fostă Miss Universitaria România, Virgil Stancu, proprietarul hotelului "Paradiso", și Marina Cabici, cea care a reprezentat Serbia, anul trecut, la acest concurs, unde a obținut locul al II-lea. Președintele juriului este poetul și politicianul Adrian Păunescu.
Aspiră la titlul de Miss Diaspora 2008: Rodica Pinteac – 21 de ani (Ucraina), Bianka Franciska Furtună – 22 de ani (Australia), Oana Stefanache - 20 ani (Portugalia), Maria van Haaren – 17 ani (Franța), Beatrice Ștefan – 18 ani (Germania), Andreea Lucian – 20 de ani (Austria), Stephanie Pelger - 17 ani (Turcia), Cristina Șendrea - 17 ani (Portugalia), Laura Alexandra Ciorbă – 17 ani (Portugalia), Ștefania Bălășoiu – 17 ani (Canada), Dorothea Baias – 17 ani (Serbia), Nicoleta Buga – 16 ani (Serbia), Letiția Vițelaru - 23 de ani (Italia), Denisa Melinte – 17 ani (Italia), Ioana Șerbu – 19 ani (Belgia), Adela Fulea – SUA (Ohio), Ioana Cassie Tiba – SUA (Florida), Andreea Ignat – (Spania), Raluca Mihaela Michichiuc – 23 de ani (Spania), Ramona Petropavlovski - 17 ani (Spania), Alexandra Vârtej - 18 ani (Germania).
Până la începerea concursului propriu-zis, fetele se vor pregăti cu maestrul Ion Tugearu, care le inițiază în tainele coregrafiei și mișcării scenice.
Fetele pot fi votate pe adresa www.missdiaspora.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6359 secunde