Concurs Băieții de la East 17 vor deschide evenimentul

388
Astăzi, 11 august, în Portul Turistic Mangalia, dar și în alte locații, debutează o nouă ediție a festivalului Callatis / "7 zile, 7 nopți", cea cu numărul zece, care va aduce spectatorilor români și străini multe surprize muzicale.
Astfel, în jurul orei 18.45, pe platoul din fața Centrului Cultural Mangalia va susține un recital Ansamblul folcloric "Sucevița" din Bucovina. La ora 21.00, însă, pe scena în formă de scoică amplasată în port va avea loc primul spectacol al festivalului, intitulat Callatis Eurotour. Vor concerta băieții de la East 17, care s-au reunit în urmă cu aproape doi ani, Smiley&Band, Simplu, Taxi, Felicia Filip&K1, Ro-mania, Bandidos, Ricky&Elvin Dandel, Cornelia Tihon și Loredana Sechelaru. Trebuie spus faptul că o parte a acestor artiști, respectiv Felicia Filip, K1, Cornelia Tihon, Ricky și Elvin Dandel au participat la caravana Eurotour, desfășurată în Belgia, Germania, Austria și Italia, care a vizat selectarea concurentelor care vor participa la concursul de frumusețe Miss Diaspora 2008.
Aproape de miezul nopții, mai exact la ora 23.45, va avea loc, în incinta hotelului "Cocor", din stațiunea Olimp, Club Callatis, emisiune moderată de către Leonard Miron cel care va "toca" mărunt alături de invitații săi, prestațiile artiștilor care au evoluat în prima seară de festival.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6517 secunde