A crezut că trișează, dar s-a înșelat. Cum s-a prezentat un șofer cu mașina la RAR

280
1
A crezut că trișează, dar s-a înșelat. Cum s-a prezentat un șofer cu mașina la RAR - masina-1666797142.jpg

Articole de la același autor

A crezut că trișează și nu se prnde nimeni, însă lucurile n-au stat așa. Un șofer din orașul Tulcea s-a prezentat la Sediul Registrului Auto Român dorind să își recupereze certificatul de înmatriculare, care i-a fost reținut în urma unui control în trafic. Pentru a recupera certificatul, acesta s-a prezentat la RAR Tulcea, iar mașina a fost din nou verificată, conform protocolului, potrivit RomâniaTV


La o examinare mai amănunțită s-a constatat că șoferul a improvizat un mecanism periculos. Ca să încerce să repare un arc de suspensie rupt, acesta a introdus bucăți de cauciuc dur între spirele arcului.

„La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăţi de caşcaval. De fapt, vedem reţeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul şi-a pus în pericol propria siguranţă, dar şi pe a celorlalţi participanţi la trafic. Verificând maşina, colegii noştri au observat bucăţile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei. În opinia proprietarului vehiculului, această improvizaţie ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt şi să ofere acelaşi răspuns al suspensiei în cazul unei situaţii de urgenţă.În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea. Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”, au scris pe Facebook oficialii RAR.


Proprietatul mașinii este de părere această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență. Improvizația nu i-a surpris plăcut și pe reprezentații RAR care au considerat destul de periculoasă improvizația șoferului, motiv pentru care autoturismul nu a trecut testele.




Comentează știrea

Inventivitate
26 octombrie 2022
Solutie de Urgenta

In cazuri extreme e bine si ceva inventivitate. Aici e o solutie provizorie mai buna decit nimica. Ceva de genul, bei si apa de baltoaca daca e cazul - o fi, o pati vedem - temporar e solutie extrema(singura). Pe termen lung, pai exact cum a precizat si RAR. Aici doar ideea e de apreciat, cel mult doar pt. emisiune de teste, practic nu avea nici un motiv sa circule asa, plus tupeu cretiin dus la extrem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1711 secunde