A intrat în sevraj după ce polițiștii i-au confiscat drogurile

254
O tânără din București aflată pe litoral a fost prinsă de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța având asupra sa două seringi cu heroină pentru consum personal, iar în timp ce era anchetată ea a intrat în sevraj (manifestare cauzată de lipsa drogului cu care organismul s-a obișnuit) și a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i s-a acordat primul ajutor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, polițiștii Secției 1 au fost chemați de o femeie din Constanța, care oferă cazare turiștilor.
Ea a reclamat că mai multe tinere din București care stăteau în gazdă la ea au făcut scandal pentru că nu le-a dat voie să fumeze în cameră și au agresat-o.
Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat cinci tinere, patru din București și una din Ilfov, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani. Pentru că una dintre ele dădea semne că ar fi fost sub influența unor narcotice, polițiștii le-au percheziționat bagajele.
În urma verificărilor, ei au găsit într-o geantă 16 seringi nesigilate, dintre care două conținând 0,1 ml, respectiv 0,2 ml de lichid de culoare maro, identificat ulterior ca fiind heroină.
De asemenea, oamenii legii au mai descoperit în bagajele tinerei Viorica Țițeanu, în vârstă de 18 ani, din București, și instrumente de preparare a substanțelor halucinogene - fiolă ser fiziologic, pliculeț sare de lămâie, vas sticlă, brichetă, vată medicinală - care au fost ridicate de anchetatori.
Radu Croitoru a mai precizat că, în urma verificărilor efectuate cu sprijinul lucrătorilor Biroului de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog Constanța, s-a stabilit că tânăra în bagajele căreia au fost găsite seringile este în evidența consumatorilor de droguri, ea afirmând că cele două seringi conțin heroină pentru consum personal.
În timp ce era anchetată de polițiști, fetei i s-a făcut rău, având simptome de sevraj, și a fost dusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde i s-a acordat primul ajutor.
După ce și-a revenit, ea a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare, unde va rămâne câteva zile sub supraveghere.
Viorica Țițeanu s-a ales cu dosar penal pentru deținere fără drept de droguri pentru consum propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6936 secunde