A murit și ea, și-a omorât și soțul, încercând să parcheze o mașină. Fiica lor, martoră la tragedie

363
A murit și ea, și-a omorât și soțul, încercând să parcheze o mașină. Fiica lor, martoră la tragedie - parcarenereusita70653400-1372083881.jpg

Articole recomandate

Deși pare un scenariu desprins din filme, este unul cât se poate de real. O femeie și-a ucis soțul și și-a pierdut viața încercând să parcheze cu spatele o mașină, într-o parcare subterană. 




O femeie din China în vârstă de 41 de ani, care a obținut carnetul de conducere cu un an în urmă, și-a ucis soțul și a murit la rândul ei încercând să parcheze cu spatele mașina familiei, un SUV Lexus, într-o parcare subterană, scrie Global Times. 


Soțul femeii o dirija din spatele mașinii și a fost strivit după ce soția sa a apăsat prea tare pedala de accelerație. Când a auzit țipetele bărbatului, femeia și-a scos capul pe geam și accelerat, încercând să dea mașina în față. A uitat să treacă însă din marșarier în viteza întâi, astfel încât l-a mai călcat o dată pe soțul ei. Mai mult, și-a prins capul între mașină și unul dintre pereții care mărginesc locul de parcare. 


Atât bărbatul, cât și femeia au murit în urma rănilor suferite. Întâmplarea este cu atât mai tragică cu cât martoră la întreg incidentul a fost fiica cuplului, în vârstă de șase ani, care se afla pe bancheta din spate, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5301 secunde