Galerie FOTO și VIDEO. TRAGEDIE NAȚIONALĂ! AUTOCAR ROMÂNESC căzut într-o râpă, în MUNTENEGRU: 19 ROMÂNI AU MURIT!

789

Articole recomandate

19 români au murit într-un accident rutier produs în Muntenegru. Aceștia se aflau într-un autocar al cărui șofer a pierdut controlul autovehiculului și a căzut într-o râpă. 




Pasagerii erau români, majoritatea persoane în vârstă, care făceau un circuit turistic Serbia-Croația-Muntenegru. Din dispoziția premierului, un avion militar al Ministerul Apărării s-a deplasat la Podgorica. La bordul său s-a aflat personal medical specializat și o echipă consulară mobilă. Din echipă face parte și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat, scrie realitatea.net.


Ca urmare a tragicului accident petrecut în Muntenegru, Celula de criză organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Externe informează că, potrivit datelor comunicate de la fața locului, numărul persoanelor decedate a crescut de la 17 la 18. Ministerul Afacerilor Externe monitorizează permanent evoluția celorlalte persoane implicate în accident, urmând să acorde întreaga asistență necesară. Pentru a veni în sprijinul familiilor victimelor accidentului, reamintim că Celula de criză a pus la dispoziție două linii telefonice, în regim de permanență: un tel-verde gratuit 0800800407 (apelabil doar din România) și un număr apelabil și din străinătate - 0214311259. Liniile telefonice sunt valabile pe toată durata activării acestei Celule de criză, completează sursa citată.














Iată lista românilor răniți, internați la spitalul din Podgorița, potrivit unui comunicat al spitalului (Comunicatul precizează că alți 7 pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, iar identitatea lor nu poate fi dezvăluită deocamdată în condițiile în care nu și-au recăpătat cunoștința), citează realitatea.net.


Secția de Ortopedie:


1. Dobrin Maria
2. Carmen Dorobat
3. Marinescu Georgeta
4. Victor Vulpe
5. Roibu Gheorghe
6. Niculescu Ana Mihaela




Secția de Oftalmologie:


1. Mariana Sora
2. Dorobantu Liliana
3. Morar Maria Loredana
4. Dorobat Florin
5. Mester Elena


Secția de Chirurgie:


1. Roibu Elena
2. Robea Gabriela
3. Dumitriu Mariana
4. Hutchinson Olga Elena
5. Radu Rodica


Secția ORL:


1. Sora Petre
2. Enescu Maria
3. Ciolan Elisabeta


Secția de chirurgie digestivă :


1. Dana Elena Tamara


Secția de chirurgie plastică:


1. Leescu Georgeta


Secția de neurologie:


1. Nitu Gheorghita


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5288 secunde