Actor celebru, candidatul PNL pentru funcţia de primar. Actriţă cunoscută, exclusă din partidul liberal!

332
Actor celebru, candidatul PNL pentru funcţia de primar. Actriţă cunoscută, exclusă din partidul liberal! - fb1a7609-1711103811.jpg

Articole de la același autor

Actorul Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul TV „Trăsniţi în NATO”, va candida din partea PNL la funcţia de primar al staţiunii Băile Olăneşti.

Anunţul a fost făcut, joi, de deputatul Laurenţiu Cazan, preşedintele organizaţiei PNL Olăneşti, într-o conferinţă de presă la care a participat şi actorul, înscris iniţial în competiţia internă a Filialei Vâlcea a PNL pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea.

„La Consiliul Judeţean am avut cea mai mică pondere din ce am înţeles eu. Nu m-a interesat foarte mult sondajul. La sondajul pe localitate, din câte ştiu, înainte să-mi anunţ intenţia, eram cam vreo 35% sau ceva de genul acesta, la câteva procente după actualul primar”, a spus Chiroiu, despre motivul pentru care a ales să candideze la Primăria Băile Olăneşti.

Actorul spune că, de fapt, este vorba de o „strategie politică” pe care liderii PNL Vâlcea au gândit-o în cazul lui, mai ales că în urmă cu câteva zile liberalii anunţaseră un alt candidat la Primăria Băile Olăneşti.



Actrița Magda Catone a fost exclusă din PNL

Actrița Magda Catone a fost exclusă din PNL. Decizia a fost luată de membrii Biroului Politic PNL Sector 2 după ce aceasta nu ar fi respectat disciplina de partid și s-ar fi opus constant viziunii politice a partidului, scrie realitatea.net.

Imediat după ce a primit vestea, Magda Catone a spus că este o decizie nedreaptă și că după 40 de ani, cariera sa se încheie neașteptat.

Mai mult, actrița spune că speră să nu fie o decizie definitivă şi că ar vrea să meargă mai departe pentru a-şi continua proiectele culturale pe care le-a început, însă vrea să pună pe primul loc bunăstarea comunităţii.

Împreună cu actrița, și viceprimarul Adrian Costache a fost exclud din PNL din același motiv.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7166 secunde