Află cum mai stai cu sănătatea, chiar la malul mării

255
Dacă ți se pare că te-ai bronzat prea tare, ești curios câte kilograme în plus ai căpătat datorită kebabului care te îmbie la fiecare zece metri sau vrei să verifici pur și simplu dacă te-a bătut soarele în cap și ți-a crescut tensiunea din cauza asta, află că s-a inventat soluția rapidă și ieftină la toate problemele tale.
La Eforie Nord, lângă plaja clubului White House, există un punct de medicină preventivă adăpostit, rustic, într-un cort. Aici, oricine poate intra pentru a afla, rapid și, spun cei de aici, eficient, răspunsul la cele mai diverse întrebări.
Punctul de medicină preventivă a apărut sezonul acesta și vine în întâmpinarea tuturor celor care doresc să-și supravegheze starea de sănătate într-un mod confortabil.
Două aparate oferă posibilitatea efectuării unui număr mare de analize, de la măsurarea înălțimii, a greutății corporale, calcularea indicelui masei corporale la verificarea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac.
Un alt aparat sofisticat, operat de specialist, este folosit pentru a afla ce tip de ten ai, dacă ești predispus la probleme ale pielii sau dacă ai o sensibilitate la soare crescută. Un astfel de test costă zece lei , iar pentru a avea acces la unul dintre cele două aparate care se ocupă de sănătatea corporală trebui să plătești șase lei.
Cei care intră zilnic în cortul-minune aparțin tuturor categoriilor de vârstă. "De obicei, tinerii preferă testele de piele sau vor să-și afle greutatea, în timp ce bătrânii vin pentru a-și verifica tensiunea. Sunt destui pe zi, și femei, și bărbați", ne-a spus Veronica Frățilă, angajată a punctului amintit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8106 secunde