Agresorul româncei decedate la Roma riscă până la 18 ani de închisoare

541
Agresorul româncei decedate la Roma riscă până la 18 ani de închisoare - ed42d077bec6f12d01c0eb9a68be637b.jpg
Procurorii din Roma cer transferul la închisoare al tânărului italian care a agresat o româncă într-o stație de metrou din Roma, acesta riscând până la 18 ani de detenție pentru omor prin imprudență, informează ziarul La Stampa, citat de Mediafax.
Românca Maricica Hăhăianu, o asistentă medicală în vârstă de 32 de ani, a murit vineri seara, la Spitalul Casilino din Roma, în urma rănilor suferite după ce a fost agresată, pe 8 octombrie, de italianul Alessio Burtone, în stația de metrou Anagnina.
Procurorii au cerut transferul la închisoare al italianului în vârstă de 20 de ani, care în prezent este în arest la domiciliu. El va fi acuzat de omor prin imprudență și riscă până la 18 ani de închisoare.
"Mi-e frică să merg la închisoare. Nu am vrut să fac rău și să provoc moartea nimănui. Regret profund ce am făcut", a declarat Alessio Burtone.
"Este corect ca acel om să meargă la închisoare, pentru că durerea noastră este imensă, iar Maricica nu mai este", au comunicat rudele româncei.
Autopsia româncei va fi efectuată astăzi, pentru a se stabili cauza morții și motivul pentru care starea ei se înrăutățise brusc. Înmormântarea româncei va avea loc în România, iar primarul Romei, Gianni Alemanno, a anunțat că municipalitatea se va constitui în parte civilă și va suporta costurile înmormântării și transportării corpului neînsuflețit în România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Iunie 2010
Stire din Sport : Arrivederci, Italia!
Pagina a fost generata in 0.4583 secunde