Alegeri în Rusia. Vladimir Putin: „Trebuie să continuăm să rămânem uniţi şi siguri pe noi”

195
Alegeri în Rusia. Vladimir Putin: „Trebuie să continuăm să rămânem uniţi şi siguri pe noi” - 1-1710409764.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Vladimir Putin a invocat, joi, 14 martie, „vremurile dificile” într-un apel către cetăţenii ruşi de a vota la alegerile prezidenţiale din 15-17 martie, scrutin menit să îi asigure realegerea în absenţa oricărei opoziţii şi în plin asalt împotriva Ucrainei, informează agenţia AFP.

Aflat la conducerea ţării de 24 de ani - fie ca preşedinte, fie ca premier - Putin le-a cerut conaţionalilor lui să meargă la vot pentru a exprima „o poziţie civică şi patriotică”.

„Trebuie să ne confirmăm unitatea şi hotărârea de a merge înainte”, a adăugat liderul de la Kremlin, care va avea trei contracandidaţi fără anvergură. Aceştia nu se opun nici agresiunii contra Ucrainei, nici campaniei de reprimare a oricărei forme de opoziţie în ţară ce a culminat cu moartea principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, la finalul lunii februarie.

Vladimir Putin, care prezintă conflictul lansat de el în ţara vecină ca pe un război cu Occidentul, s-a referit la „vremurile dificile” pe care le trăiesc ruşii în special din cauza sancţiunilor internaţionale impuse ţării lor.

„Pentru a continua să ripostăm la aceste provocări într-o manieră demnă şi să depăşim cu succes dificultăţile, trebuie să continuăm să rămânem uniţi şi siguri pe noi”, a subliniat Putin, potrivit căruia unitatea ruşilor pentru asaltul împotriva Ucrainei este o datorie patriotică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2733 secunde