"Alexis Tsipras nu mai mănâncă, nu mai doarme..."

192
1

Articole recomandate

Premierul grec, Alexis Tsipras, care a fost nevoit să facă recent compromisuri majore pentru a evita ieșirea țării sale din zona euro, a ajuns să nu mai mănânce și nici să doarmă suficient, a declarat îngrijorată mama sa unei publicații locale, consemnează sâmbătă AFP.

'În ultima vreme, Alexis nu mai mănâncă, nu mai doarme, dar nu are de ales, pentru că are o datorie de îndeplinit față de poporul care i-a acordat încrederea', spune mama sa, Aristi Tsipras — în vârstă de 73 de ani — într-un interviu acordat săptămânalului Parapolitika.

'Îl văd foarte rar. De la aeroport merge direct la parlament. Nu are timp nici măcar să-și vadă copiii, deci cum ar mai putea să mă vadă și pe mine?', continuă mama sa. Dar 'atunci când vorbim îi spun să facă tot ce poate mai bine pentru țară și să aibă grijă de el, iar el îmi răspunde să nu-mi fac griji, pentru că totul va fi bine', spune ea mai departe, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

adi
18 iulie 2015
anunt

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : GUVERNUL GREC A FOST REMANIAT!
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Actual : Zi importantă pentru Grecia
Pagina a fost generata in 0.4837 secunde