Angajări la Jandarmeria Cernavodă

401
Angajări la Jandarmeria Cernavodă - capture-1632407484.jpg
Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny“ Cernavodă, județul Constanța angajează 50 de subofițeri, prin încadrare directă, din sursă externă.


Vârsta minimă a candidaților este de 18 ani, iar cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat.


Jandarmeria Cernavodă are nevoie de 50 de subofițeri pază, dintre care opt trebuie să fie și conducători auto, categoriile B, C și D.


Înscrierile se fac în perioada 24 septembrie – 01 octombrie, a.c., iar dosarele de recrutare se depun doar online, pe pagina web a unității, în perioada 24 septembrie – 03 octombrie, a.c.


Cei interesați vor parcurge anumite etape. printre care evaluarea fizică, psihologică și medicală, care au caracter eliminatoriu. 


Probele se vor încheia prin susținerea unui test scris, iar cei promovați vor obține statut militar.


Se asigură un loc de muncă stabil, cu o salarizare sigură, normă de hrană și normă de echipare, calificări gratuite și oportunități de dezvoltare în viitoarea carieră militară
Potrivit anunțurilor de concurs elaborate de compartimentul de Resurse Umane, cei interesați trebuie să aibă cetățenia română, să aibă un comportament corespunzător cerințelor de conduită admise și practicate în societate, să dea dovadă de corectitudine, loialitate, obiectivitate și devotament, să fie receptivi și disponibili la schimbările de situații. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8867 secunde