Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență. Mărturisiri șocante în fața celor de la FBI

133
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență. Mărturisiri șocante în fața celor de la FBI - angelina-1660835833.jpg

Articole de la același autor

Detalii șocante ies la iveală despre cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt. Actrița susține că a fost agresată de tatăl copiilor ei, potriit Realitatea.net


Potrivit presei internaționale, totul s-a întâmplat în 2016. Mărturisirile șocante au fost făcute oficialilor FBI, iar Angelina Jolie susține că acel moment a contribuit decisiv la despărțire.

Actrița a mărturisit că Brad Pitt "a apucat-o de cap" într-o altercație din 2016, la bordul unui avion privat, înainte de despărțirea lor, potrivit unui raport FBI obținut de publicațiile Rolling Stone și Puck, citate de Insider.


Mai mult, actrița le-a spus agenților că Brad Pitt ar fi bruscat-o și împins-o în peretele de la baia unui avion la bordul căruia zburau de la Paris la Los Angeles. Incidentul i-ar fi speriat pe copii, care la rândul lor nu au scăpat de furia actorului.


Raportul a adăugat că Jolie a susținut că Pitt era în stare de ebrietate în timpul zborului, spunând că la un moment dat acesta a turnat bere pe ea. Jolie a spus FBI-ului că, până la aterizarea avionului, existau pagube în valoare de 25.000 de dolari din cauza faptului că Pitt a vărsat vin roșu, a relatat Rolling Stone.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.546 secunde