Anunț important pentru clienții unei importante bănci din România

1283
Anunț important pentru clienții unei importante bănci din România - banca-1662989434.webp

Articole de la același autor

Clienții BRD Groupe Société Générale sunt vizați de un anunț foarte important, potrivit Antena3.ro


Începând de luni, 12 septembrie 2022, BRD furnizează clienților proprii Plăți Instant - serviciul de plăți interbancare disponibil 24/7/365, cu executarea instantanee a plăților. Continuarea propagării plăților instant demonstrează utilitatea și eficiența serviciului, ușurința lui în utilizare, atractivitatea pentru consumatorii finali, potrivit Transfond.ro.

Comunitatea băncilor care oferă Plăți Instant a crescut, BRD alăturându-se Băncii Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, Băncii Comerciale Române, Patria Bank, Vista Bank și Raiffeisen Bank - bănci care au demonstrat un puternic spirit inovator și doresc să vină în întâmpinarea nevoilor clienților proprii.

Atât la nivel european, cât și la nivel național, instituțiile financiare au obținut o serie de avantaje competitive și de imagine prin adoptarea plăților instant. Astfel, capitalul de imagine a crescut, atât în rândul consumatorilor existenți de servicii de plăți, cât și în rândul generației tinere, noua utilizatoare a acestor servicii - urmare a înclinației naturale de a folosi tehnologie performantă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7922 secunde