Anunțul zilei, din SUA

106
1
Anunțul zilei, din SUA - barackobama-1438684940.jpg
Planul oficial de luptă împotriva schimbărilor climatice. Plan ambițios de reducere a emisiilor de co2. Barack Obama urmează să prezinte un plan de luptă contra emisiilor de gaze cu efect de seră. Strategia prevede o reducere cu o treime a emisiilor de CO2 în atmosferă, până în 2030, grație unei reforme profunde a sectorului energetic.

Restricțiile impuse de Barack Obama. Planul de luptă contra emisiilor de CO2, pe care Barack Obama urmează să-l prezinte luni este unul ambițios și prevede măsuri precise pentru fiecare stat.


Centralele vor fi nevoite să reducă emisiile de CO2, prin folosirea energiilor regenerabile, solare sau eoliene, de exemplu. Fiecare regiune va avansa în ritmul ei, o foaie de parcurs pentru atingerea obiectivelor urmând să fie prezentată de către fiecare stat în 2018.

Tranziția se anunță dificilă pentru 14 dintre statele americane, unde energia este bazată aproape exclusiv pe cărbune, precum Kentucky, Colorado sau Wyoming. În Statele Unite, al doilea poluator mondial după China, 40% din energie provine din centrale ce folosesc combustibili fosili.

Barack Obama anunță planul de luptă împotriva CO2


Planul ce urmează a fi prezentat luni de Barack Obama va fi o catastrofă pentru sectorul locurilor de muncă și va presupune costuri suplimentare pentru săraci, susțin unii, printre care și liderul majorității republicane din Senat. Mitch McConnell, originar din Kentucky, amenință administrația Obama cu o acțiune în justiție, scrie RFI.



Comentează știrea

const
4 august 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5193 secunde