Barack Obama, jignit pe Twitter: E o cafea neagră și slabă

107
1

Articole recomandate

Soția ministrului israelian de Interne Silvan Shalom, Judy Mozes, l-a comparat pe președintele Statelor Unite cu o cafea neagră și slabă.



Comentariul a fost făcut pe o rețea de socializare și a stârnit indignarea celorlalți utilizatori. Judy Mozes a fost acuzată de rasism și de pătarea reputației Israelului.



După numai câteva ore, ea a șters mesajul și și-a prezentat scuze.



Pe lângă scuze, Judy Mozes a mai postat un mesaj, în care spune că speră să rămână căsătorită atunci când soțul ei va afla ce a făcut.

Mozes este editorialist ocazional pentru cotidianul Yediot Ahronot și moderator TV. Soțul ei este parlamentarul Likud Silvan Shalom, care este ministru de Interne în Israel. Netanyahu l-a desemnat pe Shalom la conducerea procesului de pace cu palestinienii.

Mai mulți membri ai Knessetului, parlamentul israelian, s-au arătat îngrijorați de ecourile acestui incident, în condițiile unei relații tot mai dificile între Ierusalim și Washington.



Comentează știrea

rodica
23 iunie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5266 secunde