Apple a prezentat o nouă versiune a iTunes, cu un look modificat

319
Apple a prezentat o nouă versiune a iTunes, cu un look modificat - itunes-1354266967.jpg
Apple a prezentat o nouă versiune a iTunes, cu un look modificat și cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importantă modificare efectuată de la lansarea serviciului media în urmă cu mai mult de zece ani, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

Grupul intenționa să lanseze noua versiune luna trecută, dar a avut nevoie de mai mult timp pentru a face acest lucru.

Modificările au rolul să ușureze căutarea conținutului și descoperirea noilor materiale, a explicat Apple la începutul acestui an, la anunțarea acestora.

Apple lucrează la îmbunătățirea aplicațiilor care au făcut compania cel mai mare furnizor de conținut muzical, pentru a convinge clienții să cumpere mai multe alte produse.

Scopul este ca utilizatorii să aibă acces mai ușor la conținut media de pe diferite aparate ale Apple, fără să fie nevoie ca acestea să fie conectate la un PC.

Prin integrarea cu iCloud, dacă un utilizator a început vizionarea unui film pe iPad, poate să reia vizionarea mai târziu de pe un alt aparat, din momentul întreruperii.

Schimbările au implicații mari pentru industria media întrucât, cu peste 435 de milioane de conturi înregistrate, este cea mai largă cale de acces la descărcări legale de muzică, filme, show-uri TV și aplicații software.

În anul fiscal trecut al Apple, iTunes și alte servicii media asociate au generat venituri de 8,35 miliarde de dolari.

Noul design al iTunes diferă de formatul de debut al serviciului, având mai multe informații despre artă, muzicieni, filme și show-uri TV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2572 secunde