Apple pregătește o ceremonie de omagiu în memoria lui Steve Jobs

543
Apple pregătește o ceremonie de omagiu în memoria lui Steve Jobs - stevejobs-1318314618.jpg
Compania Apple pregătește o ceremonie de omagiu pentru angajați, la sediul său din Silicon Valley, în California.
Potrivit presei, autoritățile locale au confirmat ieri că Steve Jobs a murit miercuri în casa sa din Palo Alto (la sud de San Francisco), din cauza unei tumori canceroase la pancreas.
Nici o autopsie nu a fost realizată, iar cofondatorul Apple a fost înmormântat vineri într-un cimitir din apropiere, potrivit documentelor publicate pe Internet. Steve Jobs, decedat la vârsta de 56 de ani, lupta împotriva cancerului de mai mulți ani.
Mai multe surse au evocat ieri organizarea unei ceremonii de omagiu pentru angajații firmei Apple. Evenimentul privat este prevăzut pentru 19 octombrie în amfiteatrul sediului companiei din Cupertino, în Silicon Valley (la sud de San Francisco).
"Pregătim în curând o celebrare a vieții extraordinare a lui Steve, pentru angajați", a declarat Tim Cook, directorul executiv al Apple, într-un comunicat publicat în ziua morții lui Steve Jobs.
Apple nu a precizat dacă preconizează o ceremonie publică pentru cofondatorul său, dar numeroase persoane au depus flori, lumânări și mesaje în fața casei acestuia, a sediului companiei și în magazine Apple din toată lumea.
Pe de altă parte, o mișcare înființată pe Internet cere o "Zi Steve Jobs" informală, care să fie fixată pentru 14 octombrie, relatează Mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Actual : A murit Steve Jobs
Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Actual : Steve Jobs a murit
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Apple a prezentat noul iPhone
Pagina a fost generata in 0.2293 secunde