Steve Jobs a murit

586
Steve Jobs a murit - stevejobsphoto-1317934402.jpg
Cofondatorul Apple și fost director general al companiei, Steve Jobs, a încetat din viață miercuri la vârsta de 56 de ani, fiind bolnav de cancer pancreatic. Prietenii și fanii Apple și-au exprimat regretul pentru moartea sa, potrivit Mediafax. "Suntem profund întristați să anunțăm că Steve Jobs a decedat astăzi", se arată într-un scurt comunicat al consiliului de administrație al societății.

"Geniul lui Steve, pasiunea și energia lui au fost sursa a numeroase inovații care ne-au îmbogățit și ne-au îmbunătățit viețile. Lumea este nemăsurat mai bună datorită lui Steve", se precizează în același comunicat.

"Apple a pierdut un vizionar și un creator de geniu, iar lumea a pierdut o ființă incredibilă", a reacționat Cook, într-un mesaj adresat angajaților grupului, dat publicității.

"Am spus întotdeauna că, dacă va veni ziua în care nu-mi voi putea îndeplini îndatoririle în calitate de director al Apple, voi fi primul care va spune acest lucru", a scris Jobs, într-o scrisoare adresată consiliului de administrație și comunității Apple.

"Din nefericire, această zi a venit. Demisionez deci din funcția de director general al Apple", a adăugat el.

Steve Jobs a fondat compania într-un garaj, în 1976, împreună cu Steve Wozniak. El a demisionat în 1985, în urma unei lupte interne pentru putere, dar a revenit la conducere în 1997.

El a orchestrat de atunci lansarea unor produse vedetă, precum calculatorul iMac, tableta iPad sau telefonul multifuncțional iPhone, a cărui ultimă versiune a fost prezentată marți.

Un site de Internet va fi pus la dispoziția celor care vor să-i aducă un omagiu lui Steve Jobs, a anunțat familia acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2011
Stire din Actual : Rusia rupe relațiile cu SUA
Joi, 06 Octombrie 2011
Stire din Actual : A murit Steve Jobs
Miercuri, 05 Octombrie 2011
Stire din Actual : Cea mai șocantă campanie antifumat
Pagina a fost generata in 0.3736 secunde