Chirondojan critică naționala de rugby:

"Au plecat cu cățel, cu purcel, la distracție în Noua Zeelandă!"

813
Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, și-a exprimat, ieri, consternarea vizavi de prestația penibilă a echipei naționale de rugby a României la Campionatul Mondial din Noua Zeelandă.

"Ca președinte de club și fost arbitru de rugby, nu pot decât să îmi exprim consternarea. Este incredibil, nu pot să cred așa ceva! Prestația echipei noastre naționale este o rușine. Cu o lună înainte, au plecat, cu cățel, cu purcel la distracție în Noua Zeelandă. Acolo, au fost umiliți, au fost efectiv călcați în picioare. Ca să găsească o scuză, au spus că terenul a fost tare. Extraordinar! Doamne, ce scuză! Mai și râdeau la urmă, de parcă aveau motive… Suntem în lumea a patra a rugby-ului mondial, suntem ultimii din Europa. Georgia este deja peste noi, iar Rusia este mult peste noi. Să le fie rușine la toți, de la președinte până la ultimul jucător! Ar trebui să-și ceară scuze pentru prestația dezolantă de la acest Campionat Mondial în fața iubitorilor de rugby, a spectatorilor, a celor care s-au trezit la primele ore ale dimineții pentru a-i vedea pe rugbiștii români cum s-au făcut de râs la fiecare meci pe care l-au jucat acolo!", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vasile Chirondojan.

Președintele CS Cleopatra este indignat de faptul că, la nivelul conducerii federației, nimeni nu se ocupă de copii și juniori. În aceste condiții, este clar că viitorul rugby-ului românesc se anunță la fel de sumbru ca și prezentul.

"Din urmă nu vine nimic. Cei care ar trebui să-și dea toată silința pentru a asigura un viitor frumos acestui sport nu se ocupă deloc de copii și juniori, nu se pregătesc pentru ziua de mâine, iar în aceste condiții, este imposibil să faci performanță în competițiile majore în care ești angrenat!", a explicat Chirondojan.

Un rugbist de la CS Cleopatra va juca în Anglia!

Președintele Chirondojan a declarat că unul dintre jucătorii crescuți la CS Cleopatra, Petre Neacșu (19 ani), a primit cartea verde pentru a evolua în campionatul englez.

"Este un băiat foarte bun, care sunt convins că va face lucruri deosebite într-unul dintre cele mai puternice campionate de rugby din lume", a spus Chirondojan, care a mai precizat că a înscris în Campionatul Regional Dobrogea patru echipe: U18, U17, U16 și U14 la rugby în 7. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 August 2011
Stire din Sport : Fanfară și eseuri la nisip
Pagina a fost generata in 0.2318 secunde