Aproximativ 200 de persoane, implicate într-un scandal cu bâte și săbii într-o comună din Galați

597

Aproximativ 200 de persoane au fost implicate, marți dimineață, într-un conflict în care au fost folosite bâte și săbii, în localitatea Podoleni, județul Galați, în urma incidentului patru persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, Ștefan Gohoreanu, a declarat că scandalul a izbucnit pe stradă, între două grupuri de romi.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați, Costin Barbu, a spus că primele informații arată că scandalul ar fi pornit de la faptul că membrul uneia dintre cele două grupuri ar fi lovit ușor cu mașina un copil, în urmă cu câteva zile.

El a precizat că, inițial, în conflict au fost implicate aproximativ 200 de persoane, iar până în prezent au fost duse la audieri aproximativ 15 persoane.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați, în urma conflictului, în care au fost folosite bâte și săbii, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

"Conflictul a fost aplanat, dar avem în continuare efective de jandarmi care patrulează în zonă. Primele informații arată că scandalul ar fi pornit de la faptul că membrul uneia dintre cele două grupuri aflate în conflict ar fi acroșat ușor cu mașina, zilele trecute, un copil. În această dimineață, aceeași persoană a fost văzută la volan, iar grupul advers a reacționat", a declarat Costin Barbu.

În prezent, 40 de jandarmi patrulează în localitatea gălățeană Podeoleni, unde a avut loc conflictul.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1095 secunde