Astăzi, petrecere mare la botezul fiului liderului AUR. IPS Teodosie i-a prezis ca va avea șapte copii

447
1
Astăzi, petrecere mare la botezul fiului liderului AUR. IPS Teodosie i-a prezis ca va avea șapte copii - 44978963410320357249585321576414-1720258077.jpg

Articole de la același autor

Petrecerea de astăzi, 6 iulie, va avea peste 1.000 de invitați, iar naș de cununie al copilului va fi Petrică Negrea. Invitații vor fi serviți cu berbecuț la proțap, pentru că George Simion, cel care se visează președintele României, vrea să petreacă în stil tradițional românesc. Nici nu ar avea cum altfel, din postura de lider al partidului AUR.

”Este un eveniment special, privat, al finului meu, președintele AUR. Ne-am pregătit foarte bine, dar invitații, prietenii și colaboratorii lui….să fie bucuria și odihna sufletească. În afară de mâncare, i-am pregătit, i-am întâmpinat cu voie bună, cu pălincă, cu afinată, cu plăcinte poale în brâu și cu obiceiurile noastre ale poporului român”, povestește George Simion conform Gândul.

Nașul de cununie a precizat că la acest botez se va cânta doar muzică românească și muzică bucovineană. Micuțul Radu va fi botezat așadar la Gura Humorului și va avea parte de un eveniment mediatizat intens, așa cum a avut parte și acum doi ani când s-a însurat cu Ilinca. George Simion speră că va ajunge la al 7-lea copil, care va fi botezat de ÎPS Teodosie.

”Două perechi de nașii, nașii de aici de la Suceava și nașii de la Tulcea, unde a rămas Ilinca însărcinată. Ne-a spus nașul că: Stați aici 5 zile, că sigur rămâne gravidă. Și chiar așa a fost. Mi-a trimis Ilinca poză cu șase teste de sarcină: Sunt însărcinată, iubitule! Ne-am dorit foarte mult copilul acesta. Vestea a venit exact la un an de la nuntă și acum suntem la botez”, a dezvăluit George Simion.

Proțap, grătar, chestii românești”, a mai spus Simion.  Părinții lui Răducu spun că au de așteptat șase luni, după care se pun din nou la treabă pentru a ajunge la 7 copii, așa cum a prezis ÎPS Teodosie.

Comentează știrea

Ion Aman
6 iulie

Doi cretini oligofreni,simion și teodosie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.373 secunde