ATENTAT CU BOMBĂ ÎN BULGARIA / Șapte turiști israelieni au murit

286
ATENTAT CU BOMBĂ ÎN BULGARIA / Șapte turiști israelieni au murit - burgas11057200-1342627750.jpg

Cel puțin șapte persoane au fost ucise și numeroase altele au fost rănite într-o explozie care a vizat un autocar cu turiști israelieni în parcarea aeroportului din stațiunea bulgară Burgas, relatează site-ul Novinite.com

Ministerul bulgar de Interne, citat de AFP, a anunțat că trei persoane au murit pe loc, iar alte aproximativ 20 au fost rănite în atentatul care a vizat autocarul cu turiști israelieni. Bilanțul a fost modificat ulterior, neoficial, la șapte morți, notează Novinite.
Nu este primul incident de acest gen în Bulgaria. În ianuarie, oficialii de la Sofia au anunțat că au reușit să împiedice un atac cu bombă care viza tot turiști israelieni.

Comentatorul militar al televiziunii publice israeliene vorbea, în ianuarie, despre posibilitatea ca acea tentativă să fie legată de apropierea datei la care se împlineau patru ani de la asasinarea unuia dintre fondatorii organizației militare libaneze Hezbollah, ucis într-un atentat în februarie 2008 la Damasc. Hezbollah a acuzat Israelul că se află la originea acestui asasinat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Iulie 2012
Stire din Actual : Marea Moartă  e pe moarte!
Pagina a fost generata in 1.5038 secunde