Atentat sângeros! Nouă dintre cele zece persoane ucise la Istanbul sunt germani

168
Atentat sângeros! Nouă dintre cele zece persoane ucise la Istanbul sunt germani - cetateni-1452613898.jpg
Nouă dintre cele zece persoane ucise marți în atacul sinucigaș cu bombă, în centrul turistic al Istanbulului, sunt germani, informează DPA, citată de romanialibera.ro.

Potrivit autorităților turce, atacatorul este un bărbat care legături cu Siria.

O sursă din cadrul Biroul premierului turc a declarat că germani se află printre persoanele ucise în zona Sultanahmet. Potrivit agenției turce Anadolu, controlată de stat, premierul Ahmet Davutoglu a discutat cu Angela Merkel.

"Suntem profund îngrijorați de faptul că cetățeni germani s-ar putea afla și probabil se află printre victime și răniți", a declarat anterior Merkel la Berlin.

Vicepremierul turc Numan a confirmat că printre morți se află străini, însă nu a precizat naționalitățile acestora. El l-a identificat pe suspect drept un sirian născut în 1988.

De asemenea, dintre cele 15 persoane rănite, două se află în stare gravă, a anunțat el.

Ministerul norvegian de Externe a confirmat că un cetățean norvegian a fost "rănit ușor". Potrivit CNN Turk, un peruvian a fost, de asemenea rănit.

Ministerul german de Externe a anunțat că se află în contact cu autoritățile turce și i-a îndemnat pe cetățenii germani să evite zonele aglomerate din Istanbul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Actual : A FOST CUTREMUR!
Pagina a fost generata in 1.7537 secunde