Hitler și-a înscenat sinuciderea? Se cere anchetă!

300
Hitler și-a înscenat sinuciderea? Se cere anchetă! - hitler-1452527036.jpg

Articole recomandate

Adolf Hitler și-ar fi înscenat sinuciderea și ar fi plecat în Tenerife. Nu știm cât de veridică este afirmația făcută de fostul agent CIA, Bob Baer, dar iată că Baer și o echipă de experți au ajuns la această concluzie după ce au consultat documente clasificate ale FBI, scrie Agerpres.

Peste 700 de pagini de informații au fost studiate rând cu rând. Printre ele, autorii cercetării au găsit și un document care arată că armata americană nu a găsit cadavrul Fuhrer-ului, neavând astfel nicio dovadă a morții lui Adolf Hitler. Mai mult, site-ul 7sur7.be susține că Bob Baer deține dovezi care demonstrează că Hitler și iubita sa, Eva Braun, și-au înscenat moartea în buncăr la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial. Cei doi ar fi plecat ulterior în Tenerife la bordul unui submarin, ajungând în cele din urmă în Argentina. Informația a fost dezvăluită de The Mirror. "Versiunea pe care ne-o furnizează guvernul este o minciună. Dacă ne bazăm pe arhivele FBI, ar trebui să se deschidă o anchetă", spune Bob Baer. "Suntem gata să analizăm istoria și acest dosar trebuie aprofundat", adaugă fostul agent CIA.

Potrivit filmului documentar "Hunting Hitler", difuzat de History Channel, nu a existat niciun martor la sinuciderea lui Hitler în buncăr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde