John McCain: "PUTIN gândește precum ADOLF HITLER"

136
1
John McCain:

Articole recomandate

Influentul senator american John McCain, membru al Partidului Republican, îl compară pe președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizând că Rusia ar putea invada estul Ucrainei și zone din Republica Moldova, conform BBC.


"Vladimir Putin calculează ce teritorii poate ocupa exact cum calcula Adolf Hitler în anii 1930", a spus McCain.


"Crimeea este o națiune captivă", iar reacția comunității internaționale a fost "aer fierbinte și foarte puține acțiuni", a apreciat McCain.


"Nu văd nimic rău în furnizarea de către SUA a asistenței militare letale și neletale Ucrainei, o țară care tocmai a fost invadată și destrămată", a spus McCain, apreciind că Vladimir Putin minte când spune că nu este interesat de invadarea estului Ucrainei sau a unor regiuni din Republica Moldova.


Miercuri, senatorul republican avertiza că Vladimir Putin ar putea viza Republica Moldova și Letonia după anexarea regiunii ucrainene Crimeea. "Moldova este țara care trebuie urmărită cu atenție", a declarat John McCain într-o emisiune a postului Fox News, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

gica contra
24 martie 2014
meandrele natiunii si sinergia politicianului ratat

"Crimeea este o națiune captivă"-mai tataie si voi si rusii aveti un talent deosebit sa inventati popoare si natiuni care nu exista: natiunea crimeana, natiunea transnistreana, natiunea kosovara, etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3448 secunde