AVIONUL DISPĂRUT: Robotul submarin Bluefin-21 nu a depistat nicio urmă a zborului MH370

112
AVIONUL DISPĂRUT: Robotul submarin Bluefin-21 nu a depistat nicio urmă a zborului MH370 - malaysiaairlines-1398079460.jpg

Articole recomandate

Robotul submarin trimis pentru a sonda fundul Oceanului Indian în căutarea epavei avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, într-o zonă limitată, a cercetat o treime din suprafață în zadar, au anunțat autoritățile australiene.


"Bluefin-21 a cercetat aproximativ două treimi din suprafața zonei delimitate", a afirmat Centrul comun de coordonare a agențiilor (JACC), care se ocupă de organizarea căutărilor zborului MH370. "Nimic nu a fost găsit pentru moment", a precizat el.


Zeci de rămășițe au fost reperate în urmă cu aproape trei săptămâni cu ajutorul satelitului dar niciunul dintre cele recuperate nu aparține epavei vreunui avion.


Zborul MH370 asigura legătura între Kuala Lumpur și Beijing la 8 martie, când a dispărut de pe ecranele radarelor civile, la o oră după decolarea din capitala malaysiană.


El transporta 239 de persoane și circumstanțele dispariției sale rămân necunoscute. În funcție de datele satelitare strânse, experții cred că aparatul s-a scufundat în sudul Oceanului Indian, în largul coastei de veste a Australiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4917 secunde