Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor

154
1
Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor - grecia-1435403686.jpg

Articole recomandate

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriați că țara ar putea intrat în incapacitate de plată și au început să scoată bani încă de la primele ore ale dimineții, potrivit B1.ro.

Între timp, premierul elen, Alexis Tsipras, a anunțat că va organiza un referendum în legătură cu documentul ce ar putea rezulta după ședința Eurogrupului la care iau parte Grecia și principalii săi creditori (Detalii AICI). Tsipras a declarat că Grecia nu va ceda niciunei forme de șantaj.

Grecii s-au dus cu noaptea în cap pentru a-și retrage banii depuși la bancă, speriați fiind de șirul negocierilor eșuate. Dacă la ultima reuniune a miniștrilor de finanțe din zona euro care are loc sâmbătă la Bruxelles nu se ajunge la un acord, Grecia ar putea intra în incapacitate de plată.

Conform Wall Street Journal, cele două tabere nu cad la înțelegere din cauza diferențelor în privința pensiilor și taxelor. Creditorii cer reducerea majorărilor de taxe impuse companiilor și dublarea reducerii cheltuielilor pentru apărare. Creditorii vor și venituri mai mari din taxa pe vânzări și reducerea beneficiilor din pensii, în loc de creșterea contribuțiilor.

Comentează știrea

rodica
27 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Actual : Grecia are motive de bucurie!
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Sport : Răzvan Lucescu scrie istorie!
Pagina a fost generata in 0.45 secunde